CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

20091106

6 bulan

emm minggu ni jujah dah preggie 25 weeks. so maknanya dah 6 bulan jugaklah si kecik ni duk melepak lepak bersuka ria dalam perot saya. haha. memang comelll! lagilah bila si kecik dah stat gerak gerak, tendang tendang, siku siku.. kadang kadang sampai rasa nak terkencing pun ada haha! tapi takpe, saya SANGAT SUKAAA!

dan ketahuilah sayang,, abi pun sukaaa sangattt bila dia dapat rasa yg kamu gerak gerak dalam perot ummi :)

6 bulan, so maknanya ada lebih kurang 3 bulan lagi lah kan? kan? ayooo tak taulah nak kata dah ready ke belum nih. boleh ke nih? haihhh susahlah nak cakap rasanya.

tau tak? sampai sekarang, satu apa pun kitorang tak beli lagi. SUNGGUH. memang tak beli apa apa lagi. takpe kan? sebab orang orang dulu kata lebih baik kalau kita wat persiapan bila dah masuk 7 bulan. kan? kan? saya & madet dah rancang akhir 7 bulan nanti barulah kitorang nak tau jantina si kecik. lepas tu baru sibuk nak beli macam macam. rasanya lebih meriah & BESH sebab time tu kita rasa terujaaa sangat. hehehh;b

nama si kecik pun kitorang tak nak pikir lagi. madet cakap ikut sunnah nabi lah. dah seminggu lahir baru nak bagi nama. haha bagus sungguh suami saya ni. heuheu. tapi ni cuma perancangan jelah. tak tau lagi. tengok pada keadaan.

okelah. saya ada kelas ni. selamat babaiii

6 cheesecake jujah:

cik syahira said...

hik hik.. cumel nya.. nanti berpantang kat jhr tak? syira ponn pon dtg rumah la boleh jumpa jumpa.

jujahxo. said...

tatau lg la sayang.. tengOk dl kalO kt perak ni susah nk carik tkg urut, myb berpantang kt bp :)

nakiah said...

x sbr aunty baby nk tgk si comel ni!

jujahxo. said...

sabar yek aunty.. nnti si kecik da kuar kOmpem aunty dpt tengOk. heee

baby shine said...

cute! i loike ur entry!

jujahxo. said...

hihiksss ;b