CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

20100227

minta maaf

tiba tiba rasa tatau nak mulakan camne. emm takpelah, citer jelah apa apa pun ek. tssk. i hate thislah. hampir sume orang orang yg dkt dgn sy tau, due date sy dah pun 'terlepas'. masuk harini dah lebih 8 hari dah. esok hari ke 9 dan isnin hari ke 10! oii ni bukan masalah main main oke! arghhh tak besh nyaaa :(

doc ada bgtau, kalau sampai ptg ni masih takde rasa sakit atau takde apa apa tanda keluar, pg esok sy WAJIB masuk hospital. diorang nak try masuk ubat dan kalau masih takmau bukak itu laluan, mmg kompem kena operate. kompemmm! tsssk. tak best.

doc ckp lg, ubat yg diorang masukkan tu akan buatkn kita lebih rasa 'sakit'nya drpd sakit nak bersalin yg biasa. waaahh! sape tak gerun kan? even sy yg jenis tahan sakit pun, rasanya mcm terkedu tak terkata. arghhh

myb betul kata orang. Allah tu maha adil dan saksama. sape yg dah merasa sakit & azabnya ketika mula mula preggie, mrk akan mudah bersalin. tp bg sape sape yg takde masalah lgsg ketika mula mula preggie, agak susah nak bersalin. myb Allah nak sume wanita merasai 'kenikmatan' mengandung & bersalin. setuju tak?

emm mula mula pun sy mmg susahhh nak percaya. tp skrg Allah dah pun buktikan pd sy. jd, nak ckp ape lg?? ;)

seram jgk nak kenangkn hari esok ni wehhh. tp sume org tau kan yg sakit bersalin mmg sakit kedua slps sakit nak mati. emm sendiri fikirlah camne sakitnya.. sy tak tau sbb sy belum rasa lg. iA esok baru dpt rasa. hehhh

takpelah, myb ini adalah salah satu cara utk Allah ampunkan sgl dosa dosa sy selama ni (cubaan utk mempositifkan diri). harap terhapuslah sumenya kan? aminnn! demi si kecik, sy sanggup redah ape saje. mudah mudahan sy dpt menjadi ummi yg terbaik utknya.. sobsob :')

kepada kawan kawan, silalah doakan sy. sape tau doa kalian mampu membantu sy? kan? sy jgk nak mtk maaf byk bykkk kalau sy ada buat salah silap, buat dosa pd anda sume. sori yek..

ohhh i know tomorrow's gonna suck :'(

BYE.

2 cheesecake jujah:

cIk JanNah said...

insyaallah ja
tuhan mudah kan ko esk.
mtk mak ayh doakan ko.
IA smuanya selamat

aLiSh said...

Ja aku doakan ko.. tapi jangan lah cakap bye macam tu sedih aku.....

Ko n baby will be okay and healthy ok.. Good Luck, Allah will be there with you.