CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

20100420

jujah budak PEMALAS

so i have 24 hours a day.. i spent 7-8 hours at school.. (heyyy bkn separuh hari yg mcm org gembar gemburkn oke) i still have another 16 hours – minus one for eating, another one for mandi, and one for surfing internet (itu sudah pasti) lama tak? lama jgk lah kan.. but the problem now is.. apalah yg susah sgt nak spend at least 10 or 15 solid minutes utk taip sikit story masuk dlm blog ni? apa masalahnya ni ha aku tak fahamlah. rasa berat je nak taip. atau kepala sudah beku? haha. kenapa hah? yesss aku mengaku aku dah SEMAKIN sibuk dgn umar. bila kt rumah tu mestilah keje nak main je dgn dia. tu sudah tentulah kan. belum nak lyn madet lg. but i trieddd and faileddd. kenapaaa? whyyy?! apa masalah kau hah jujah?!? OK LET’S TRY AGAIN.

2 cheesecake jujah:

dAdDy & mUmMy said...

ummi umar.. sila jengah blog baru saya ye... another newborn 'baby; for mummy adam... http://mycutelittleboutique.blogspot.com/

jujahxo. said...

oke dear. kang i jengah ek! ;)