CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

20090709

jiwa kacau,,

jiwa memang tengah kacau.

rasa bahagia.
bila teringat huby akan balik kejap je lagi.
dan saya dan cik jujie akan pergi jemput huby kat skOla.
:)

tapi tiba tiba sedih.
bila terkenangkan cik jujie akan balik ke johor esok pagi.
memang sedih oke.
rasa terlalu sekejap sangat minah gediks tu kat sini.
:’(

paling teruk terkilan.
sebab tak dapat bawak cik jujie pergi mandi kolam kat felda sg. klah.
sebelum datang beriya iya janji nak bawak.
emm sekali pergi semalam,
kolam air sejuk ditutup.
saya tau cik jujie sedih.
tapi saya jugak sedih.
memang terkilan.
:(

emm tapi rasa seronok pun ada jugak.
sebab esok petang saya and huby nak ke kuantan.
memang beshlah kan.
boleh jalan jalan.
=))

kecewa jugak.
sebab cik jujie tak mau ikut kami pergi kuantan.
saya dah ajak, tapi dia kata tak payahlah.
mungkin lenkali.
haihhhh.
:(


//memangjiwakacau.perutpontengahlapar.ahhh.


6 cheesecake jujah:

cik syahira said...

nanak la kacau-kacau k.
semua tu ada hikmah..
apa pun congrats sbb jd lucky number 555.
happy!

jujahxo. said...

emm Oke sayang. sedang cuba tenangkan jiwa. haha.

ahaaa! tenkiu tenkiu. sume tu tanpa disengajakan. masa baca takde perasaan papepOn. tp tiba tiba plak terpandangkn nO 555 tu. ahhh apelagi, excited terus!

thanx ek cik sheera! ;)

kasih awana said...

jujah nak kekuantan? samalah dgn kasih. tp kasih sbb nk blk kg. pujuklah jujie ikut sekali. nnt xdela semuanya sedih2.

jujahxo. said...

dah tak bOleh nk pujuk pujuk lg dah. sbb dia dah terbeli tiket. huaaa!

takpelah, bulan 8 kang bOleh jupe lg. skali sume satu family. yeayyy! ;)

nakiah said...

mcm2 perasaan ye jujah? hahaha. meh cik kiah ajak g jln nk?

jujahxo. said...

cik kiah nk ajak i pergi mane??
besh tak tempat tu??