CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

20090717

onetwothree,,

saya ada banyak benda nak kena buat & beli sepanjang hari jumaat, sabtu & ahad ni. terlaluuu banyak benda.

1. pergi uruskan pembayaran konvo kt bank islam.
2. pergi maybank betulkan kad.
3. cari kurma & kismis.
4. try tengok tengok 'big apple' kat pasar malam.
5. survey kasut yang sesuai untuk konvo & interview.
6. makan lamb chop yang enakk.
7. beli barang barang dapur (basah & kering).
8. makan puas puas kat kenduri makcik huby.
9. dan lain lain.

***

a belated birthday shoutout goes to cik jannahh!!

happy 24th dear,
hope u had a blast yesterday :) serious ko dah tuaaaaaa!
aku dah keje nanti iA. aku bagi ko hadiah oke?
tapi untuk lain tahunlahh haha.

***

saya nak sangat makan daging kambing
memang itu kesukaan malah kegilaan saya ;)
setiap minggu mesti makan daging kambing
tapi sejak preggie saya dah kurangkan
tapi hari ni memang nak sangat sangat
baunya yang sedap tuuuuuuu
ahhh sungguh SEDAPPP sekali!


//kambingohhkambing..kenapaengkaulazat??camaneakutaklazat,,bauakupunsedappp!yeahhh.


11 cheesecake jujah:

nakiah said...

amboi.. busynya dia hjg mgu ni!
slmt b'hjg mgu jujah! =)

jujahxo. said...

haha. tataulah. minggu lepas punyelah relax. tiba tiba minggu ni busy pulak!

haihhh :(

Anonymous said...

hahaha!! jujah suka bau kambing! haha! ;P


kamal

cIk JanNah said...

omg...
posting 4 me...
really suprise
tenks jujah..
aku amin kan doa ko i2...

luff u lah!
:)

jujahxo. said...

@ kamal : ehh bau kambing sedap ape! aku memang SUKA GILS bau kambing Oke ;)


@ cik jannah : OhOOO!! ur welcOme darlink! lOve u tOO! muackks! :))

baby shine said...

hah? jujah suka bau kambing?
kan bau dia masam..
hey! peliknya u ni!
i suka u la jujah!
u r sO unique! =)

jujahxo. said...

heyy baby.. i tataulah. memang i dah tersuka bau kambing nak wat camane kan kan?? dah lama Oke. sO i rasa tak peliklah.. ;)

kasih awana said...

yes. kurma & kismis baik utk ibu mengandung.

kasih harap jujah dpt jumpa kuih donut pedas yg jujah nk tu. aminnn.

jujahxo. said...

Ohh tenkiu kasih!

aminnn~
mOga tercapailah hasrat sy nak makan dOnut pedas yg sedap tu.
iA. :)

cik syahira said...

isk.. best kan makan donut pedas.
sy suka yg tak terlampau pedas.
ada manis-manis sikit.
masa sek rendah ada tau.
sedap.

*psstt.. hadiah kamu dah ada tau. tp tengah pilih-pilih design. hand made ok. special..

jujahxo. said...

yelah yelahh. kt skOl rendah dOlu pOn i selalu jugak makan. kt kantin skOl pOn ada kan. sedappp! isk isk :(

ehh apelah agaknya hadiah special yg u nak bagi kt i tu yek??
buat susah susah je haha!
tak sabarnyaaaa nak tauuuu!! heee ;p