CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

20090716

'big apple'

emm tiba tiba terasa nak makan 'big apple' tradisional buatan makcik makcik kat kampung. yang ada rasa pedas pedas manis manis tu. pelik jugak kenapalah 'big apple' yang sedap tu takde pulak dijual kat perak ni yek?? dah try cari kat merata rata tempat tapi masih belum ketemu. haihhh.

jangan kata hari biasa, bulan pose pun memang tak penah jumpa. tiba tiba pulak rasa rindu yang teramat amat sangat nak balik negeri kesayanganku johor. kat johor sana kaya ngan 'big apple' yang sungguh lazat lagi menggiurkan tu kan mummy uyul..? :((

aduhh janganlahh begini jujah plezz jangan begini. kalau dipikir pikir sangat kang sampai jadik mengidam pulak tu yang takmau. so jangan dipikir pikirin. tolong stop pikir oke. maybe lain kali boleh jumpa siapa tau kan? so biar biar biarrr. tolonglahh bersyukur & makan apa yang ada depan mata paham tak tu jujah?? tiba tiba rasa nak tampar pipi sendiri sebab terlalu ikutkan kata hati. dush dush!


//'bigapple'ituadalahdonutpedassebenarnya.penahdengar??ahaaa!;)

13 cheesecake jujah:

baby shine said...

ahaks. u r so cute ladies! =)

jujahxo. said...

ehehh ;p

Anonymous said...

alah ciannya kak oja.. kak oja balikla kg. msti dpt cr pye. =)


adila

aLiSh said...

haha tulah aku tanya ngan uyul awat hang punya gtalk bubuh big apple ... dia explain pasal donut pedas so aku pun teringin sangat nak makan... tape ja nanti balik johor kita borong bebanyak eh

jujahxo. said...

@ adila : sian kt i kan dila.. sObsOb :'(
heip heipp heipp!! plezz jangan layan. haha.


@ alish : ayOOO! kO bOlehlah kalO nk makan pOn. skang pOn takpe sbb kt sane mmg banyak. kt sini?? TIDAK ADA! Ohhh~
masalahnya satu lagi,, aku tatau bila nk balek jOhOr :(

cik syahira said...

assalamualaikum.

haihh..
sy suka makan big apple tu juga.
donut pedas yg sedap.

*mesti cari nih <-mengidam dah.

jujahxo. said...

haha. u pulak yg mengidam ehh!

kt kl ada banyak tak jual dOnut pedas sheera??

nakiah said...

alolo comelnya big apple jujah..! ;P
tryla cr slow2 syg.. manetau blh jmpa.

tb2 i plk yg t'ingin nk mkn. hehe

jujahxo. said...

ahaaa! tau dah. beselah tu. bila terpikir mulalah mengada ngada kan? begitu jugak sy. ehehh;p

i dah puas cari cik kiah tapi memang tak penah jupe :'(

Anonymous said...

mak oi.. sedapnya 'big apple' jujah!! aku nak gak jah!


kamal

jujahxo. said...

sedap kan? kalO kO nak kO cariklah sendiri! aku pOn tatau nak carik kt mane :((

aLiSh said...

sape suh tak tau bila nak balik johor... dah dah balik sini seminggu makan semua benda kat sini :P

jujahxo. said...

haha. banyaklah kO. kO ingat senang?? tengOklah camne nanti. iA aku akan balek jugak sebelOm pOse ni. hehehh ;)