CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

20091002

SHRMZB,,









1. raya 1st 2nd & 3rd at perak, raya 4th 5th & 6th at johor wuhuuu

2. tema baju raya taun ni kaler merah garang haha ;b

3. takde family potraits taun ni sebab semua ahli tak cukup

4. taun ni tak dapat ikut marhaban, geram!

5. rasa macam kena darah tinggi, penat jaga si dinie ahhh!

6. so so SO glad i dapat beraya ngan mr huby encik madet -_-

7. im so happy today, i feel so blessed, alhamdulillah :D

7 cheesecake jujah:

baby shine said...

helo jujah. lama dah i x dgr p'kmbgn u. sht?? anggunlah u pakai maxi tu. u tinggi..

cacen86 said...

mne gmbr pkai bkn merahnyer?

cik syahira said...

assalamualaikum ja.

eh, apa gambar semua jauh-jauh ni.
ish..
org nak tgk tummy kamu la.
mesti baby da besar n sihat dalam tu.
ehhehe..

aLiSh said...

huhuh gambar ko ngan madet baju merah? tak de

jujahxo. said...

@ baby : Ohh i sehat sehat je skang ni :)

@ cacen : baju merah?? ada.. cuma tak transfer dlm lappy je lg ;b

@ cik sheera : alaaa nanti nantilah my dear.. tggu besar lg eh ;)

@ alish : gamba baju merah cOming sOOn Oke! =)

aLiSh said...

p.s cepat sikit :P

jujahxo. said...

ehhh tak menyabar