CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

20100211

itu semua cobaannn

eh ada kawan sekolah sy cakap, even scan 3D pun susah nak percaya sekarang ni. bayangkan, masa scan tu katanya, doc bgtau baby boy. bukan tu je, dia punya 'tuttttt' time tu pun nampak jugak. sekali keluar, baby gal! ayooo..

mujurlah sy dah set mental ni, walau ape pun jantina si kecik ni, sy akan terima seadanya. tak mau stress stress fikir pasal benda ni. rezeki ni dari Allah, nape mesti kita nak kecoh kecoh kan? so terima jela.. :))




6 cheesecake jujah:

PapaMama Zakwan said...

oja, btul ape ckp kawan oja tu..
kakak jana dari mula pregnant smpi dah nak masuk labor room doktor scan kata baby boy..tp bila kluar, baby wedok! :)

jujahxo. said...

eh yeke? wahh sadisnyaaa :(
dia kalO mak ayah tak kesah mmg tak jd hal kak. tp yg sedihnya kalO mak ayah dia kesah. ada jiran kta, dia mcm merOyan. mujur tak kuat. emmm

nakiah said...

doktor bknlah sesempurna mana. dia pn manusia bese mcm kita kan..

gudluck jah!

jujahxo. said...

tenkiu cik kiah !! =))

baby shine said...

mana cite t'kini?
awat x update?
cepat!!

jujahxo. said...

haha. sejak seminggu ni asik berehat rehat sj. smpai mls nk on9 =b