CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

20100208

what is your name ?

emm kami belum jumpa nama yg berkenan utk si kecik (haha dah tentu tentu baru start mencari, mane nak jumpanya!) mula mula mmg nak tunggu si kecik keluar dulu tp takpelah. myb boleh bersedia. bukan nak terus letak & panggil dia dgn nama tu lg pun kan.. cuma tengok tengok & pilih gitu gitu je. yg penting baru sy sedar, bkn senang nak dapat kata sepakat pilih nama anak ni. susah, mmg susah. mcm nilah, kalau ada yg sudi, sila berikan cadangan nama. mana tau kami berkenan. hehehhh.



pendek. ringkas. ada maksud.
(itu yg penting)


lupa pulak.
si kecik dalam perut ni BABY BOY. insyaAllah :)



terima kasih!




10 cheesecake jujah:

cik syahira said...

perut kamu boolat. org kata baby boy. pape pun, semoga semua selamat.

jujahxo. said...

eh kalO boolat laki eh? baru tau. takpe takpe, i sukaaaa !!!

pepOn, thanx sheera!

Ms Anom said...

alahai...llaki plk..kalo pmpuan kan blh ltk nama 'suraya'...sempena nama aku...kah3...

jujahxo. said...

huh tamO aku letak nama kO! tak kOmersil la.. haha

baby shine said...

baby boy kah? nama arjuna pun ok jgk. x pn, badlishah.

jujahxo. said...

yesss i pOn sgt sukaaa ngn nama arjuna! nmpk mcm gagah kan?? hihiksss

PapaMama Zakwan said...

muhammad mirza mohd mahadhir :)
(yang terpuji, hormat org tua)

jujahxo. said...

thanx kak nad! sedappp. yg penting maksud dia 'terpuji' :))

nakiah said...

i nk bg nama darwisy!

jujahxo. said...

Oke i suka ! sudah msuk senarai. tq