CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

20090715

aktiviti huby and wify di pantai,,




















12 cheesecake jujah:

baby shine said...

wah! sweetnya ur picts jujah! =)
i suka all of ur picts. but yg plg cute pict yg no 6. u all doing wut?

nice..

jujahxo. said...

really?? Ohh thank u.. ;)

pic nO 6??
OhOO.. my huby tunjukkan pasir yg sangat sangat santek & halus kt i.
ehehh ;p

nakiah said...

eip. main sepak2 air kt pantai ye? so romantic! :)

jujahxo. said...

ehehh ;)

cik syahira said...

ngee..
bestnya dia.
eh kamu.. kita nampak dah perut kamu tu.
tak sabar nak tgu dia kembong lg. ehhehe..
hari ni last day contest candid pic.
join la..
kamu klik kat pic sunway lagoon then straight away masuk page penganjur.

jujahxo. said...

heipp!! tu bukan 'perOt' tulah.. tu perOt lain! haha.

alaa.. dah last day lah. rasa macam dah terlambat. takpelah,, myb lenkali kOt.

btw,, thanx yek cik sheera atas infOrmatiOn tu =)

kasih awana said...

hye jujah! seronok btl dia men air sama2 huby dia ye.. pantai mane tu jujah?

jujahxo. said...

ehh pantai kt kg u lah.. pantai beserah. suka sangat pantai dia. air dia bersih,, jernih sangat sangat. tak kOtOr langsung! ehh sukaaalahh!

Anonymous said...

jujah ni mmg kuat bergambo!!
ekekeke


kamal

jujahxo. said...

memang pOn!
anda ada masalah wahai incik kamal??

aLiSh said...

best nya jalan jalan...... :( /me jeles

jujahxo. said...

emm memanglah besh!

u kena jaga kesihatan leklOk alish.
barulah bOleh jalan puas puas Oke!

take care sayang! :)