CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

20090725

sudah tatau nak letak tajuk ape,,

sekarang sudah selamat berada kat kampong.
misi nak buat ibu & ayah terkejut memang sangat sangattt berjayaa!

***


yang penting saya dah berjaya makan 'big apple' itu.
sungguuhhh LAZATTT oke.
makan sampai tak toleh kanan kiri.
beli beli terus makan atas motor sambil ozieboo bawak jalan jalan.
puas hati.

***


sungguh MALASSS nak on9.
tenet macam hampehh.
sooo LEMBAP macam siput babi bergerak.
nak komen citer kawan kawan pun tak boleh.
bukan macam lagi dah ni.
tapi memanglahh SENGALLL.
oke stop.

6 cheesecake jujah:

cik syahira said...

uwaaaaaaaaaaaaaaa..
sgt rindu kg halaman.
rindu juga donut pedas sedap tu.
tak kira..
mesti cari sampai dapat.
eh..eh.
kita pun baru balik kg.
tp kg nenek pojan kita.
hehe..

nakiah said...

kt tmpt cik kiah x pnah jmpa kuih tu. sedap sgt ke jah??

kasih awana said...

samalah dgn kasih. kt hotel tmpt kasih krsus hr tu ada wifi tp slow sgt2. mls rsnya nk on9.

dah dpt donut tu sukala tu.
hehe

jujahxo. said...

@ cik sheera : ktne kg nenek pOjan u cik sheera?? sudah berkenal kenalan eh? baguusss! ;b

@ cik kiah : sedapp cik kiah.. seyess sedapp! rasa dia pedas pedas manis gitu ;)

@ kasih : benci kan tenet lembap lembap ni. huhhh

baby shine said...

amboi! sampai x toleh kanan kiri.
melampaunya u ni! haha

jujahxo. said...

yelah! sebab dah terlampau NIKMAT! haha