CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

20091021

ahh kau ni dah kenapa ??

…currently not feeling too good. my heart is a bit unwell, i think it’s because of her : budak yg berlagak.. and i thaught it’s already perasaan menyampah yg amat mendalam. this is sad. ada sorang sepupu i yg suka tanya hal yg remeh temeh pada i. yg plg kelaka pasal isu klinik. kami sama sama preggie. but dia lebeh awal dari i. dari mula mula dia tau yg i preggie, she alwayslah ask oja pegi klinik ape? swasta or gov? jupe lagi kang tanya lagi. hishh tak ke serabut tu? lepas tu asikla tye ubat ape dia bg? bape lama nk kena tggu tiap kali check? da bape kali scan? layanan dia bagus tak? pendek kata sume dia nk tau.

i tau sume orang pun akan tanya benda benda yg lbeh kurang camtu.. tp yg ni lain. dia cuma nak menunjuk nunjuk? wut for? i tak kesah langsung oke!

dia suka mempertikaikan kenapa i pegi gov? sedangkan dia selalu pikir yg i mampu even pegi swasta pun. ehh helloooo.. SUKA HATI i lah nk pegi mane pun. kalo takat pegi swasta, COMPANY YANG TOLONG BAYARKAN, sebelah mata pun i tak heran oke! hikhikhik;b sangat menjelikkan bukan?

baru duk kt jb dah kerek macam ape. ada ramai kawan i yg duk kt kl tu, tetap gak pegi gov, OKE je i tengok?? ehh ada beza ke kalo kita pegi mana mana klinik pun? i tengok sama je. ramai je yg pegi klinik gov yg SELAMAT lahirkan baby derang. ape kalo swasta tu sume kompem idup ke? kompem sehat ke? tak logik kan? HAHAHA

alah, i nanti kalo nak pun, bleh je bersalin kt 1st class punye room. i orang gov, dah tentu tentu bleh claim jugak..

WUTEVSLAHH KAU. KAU NAK CAKAP APEPUN LEPAS NI DIPERSILAKAN. AKU SANGAT SANGAT ALUKAN. SESUNGGUHNYA AKU TAK HERAN LANGSUNG NGAN ISU YANG KAU ASYIK BANGKITKAN NI. KAU BUKAN KAYA SANGAT PUN. CUMA BERLAGAK JE YANG LEBIH. JADI AKU TAKDE MASA NAK LAYAN. SELAMAT BABAIIIII

10 cheesecake jujah:

dAdDy & mUmMy said...

ko knape plak ni ja??? jgn bnyk2 pikir... kang efek kt baby... huhuhu~~~

sape laks cousin ko yg dok JB ni? kompius aku......

aLiSh said...

uih amazingnya dia marah. alah ko len kali nampak dia buat buat tak nampak je huhuh......... ek ul....
Bahya ni bukan effect baby je... bahaya tu :P

p.s aku duk batu pahat tengah bandar lagi boleh belagak tak? :P huhu

jujahxo. said...

dia asal segamat tp duk nya kt jb. mmg ko tak penah jupe sbb dia jauh lbeh tua dr aku. bwh kekza setaun. tu yg tak bape nk rapat

jujahxo. said...

ahh kO jangan nk mengada. tak guna idup berlagak ni. menyusahkan orang je. haha

cik syahira said...

ja..

tak nak moody2 ek.
abaikan je.
buat tak tau je..
hehehe..

jujahxo. said...

oke my dear :)
takde papepun, cuma luahan hati je tu ;b

baby shine said...

buruknya perangai ur cousin tu. benda cmtu pn nk b'lagak ke?

jujahxo. said...

tahnya minah tu. kecOh kan? kan?

nakiah said...

serabut je cousin u ni jujah. mcm tu pun nk kerek ke?

jujahxo. said...

tahnya budak tu. kalO kaya SANGAT SANGAT takpelah jugak kan?