CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

20091013

yeayyyy surat saya dah sampai !

alhamdulillah.. sebelum ni cuma dapat check guna internet je. lepas tu mulalah timbul cakap cakap yang kononnya result tu hanyalah percubaan saje. sO maknanya tak sahihlah kan.. tapi hari ni, dah takyah risau risau lagi dah sebab saya dah dapat sendiri surat dari JPN perak.

mujurlah JPN perak ni pantas bertindak. pentadbiran dia memang MANTAP !!
(tak macam JPN kuala lumpur tu. hihiksss;b)

bayangkan, surat tu bertarikh 19hb oktober. masalahnya hari ni baru berapa hb?? heee hebatkan kan? kan?? heuheu

cuma yang peningnya sekarang ni, saya & madet tatau tempat dia. memang kat ipoh, tapi kitorang jarang lalu kt area kinta utara tu. haihhh. kena survey tempatlah lepas ni. layannn~

Oke, sekian. daaaaa! :)

4 cheesecake jujah:

cik syahira said...

congrats!!

jujahxo. said...

thanx my dear :)

baby shine said...

dekatlah tu ye nt? bagus. im proud of u =))

jujahxo. said...

thanx my dear! :))